Branche

Webshops

Hurtig og korrekt levering er nødvendigt

Uden effektive lagerprocesser og en meget lav fejlrate i leveringer får man ikke succes som webshop. Kundernes krav til leveringstid er høje, og det er let at finde en anden webshop, hvis den første ikke kan levere hurtigt nok eller har fejl i leveringen. Webshops har typisk mange små ordrer, og der er meget tid at spare i at plukke flere ordrer ad gangen.

20 ordrer ad gangen

Axacon har lavet et set-up til en kunde, hvor Axacon WMS om formiddagen igangsætter plukkejobs, hvor der plukkes 20 ordrer ad gangen. Om eftermiddagen, hvor der ikke er så mange ordrer, igangsættes plukkejobbet, når der er 12 eller 8 passende jobs. Det sparer tid på lageret, og giver mulighed for at sende så mange ordrer afsted hver dag som muligt.

Det kan give en meget hurtig Return of Investment (ROI), da besparelsen i plukketid kan være med til at betale for investeringen til et nyt WMS.

Vores kunder

Done by Deer
Done by Deer

"Vi kan oplære nye medarbejdere langt hurtigere end før," siger Hans-Kurt Bejer, Head of Purchase & Logistic hos Done by Deer. 

Rosendahl
Rosendahl

"Rosendahl har samarbejdet med Axacon i over 13 år. WMS løsningen har i høj grad været med til at understøtte vores forretning. Dette er ikke mindst takket være det gode samarbejde med folkene fra Axacon, som altid er velforberedte”, siger Bente Brock, IT-Manager hos Rosendahl.

Moduler til webshops

Her er en række udvalgte moduler, der er særligt interessante for webshops.

Live reservering
Live reservering

Giver en live-opdatering af beholdninger og reservationer på tværs af lageret, som sikrer, at man aldrig går forgæves.

Ordrestyring
Ordrestyring

Giver fuldt overblik over alle ordretyper (indkøb, salg, retur, produktion, m.fl.) ift. leveringstidspunkter og forsendelsestyper med mere.

Pak og forsendelse
Pak og forsendelse

Sikrer en korrekt levering til pak med fuld automatisering af forsendelsen.

Hvordan vil det fungere hos jer?

Bestil en demo

Når du indsender dine oplysninger, accepterer du, at vi markedsfører Axacon til dig og kontakter dig, hvis vi har værdifuld information at dele med dig. Vi sender dig aldrig noget fra en tredjepartsleverandør. Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan når som helst trække dit samtykke tilbage. Vi behandler alle oplysninger med omhu som beskrevet i vores privatlivspolitik.