Branche

Pharma

Lever I op til de nye regler om medicinsk udstyr?

Det nye sæt regler (Forordningen - EU - 2017/745) om medicinsk udstyr træder i kraft fra d. 26. maj 2021. Der stilles dermed væsentligt skærpede krav til en lang række virksomheder i Danmark, som leverer produkter til den danske sundhedssektor eller har eksport til øvrige EU lande.

Det betyder bl.a. øgede krav omkring sporbarhed, dokumentation og mærkning af alt fra kontaktlinser til avanceret operationsudstyr. Det er krav, der normalt vil betyde noget for den interne logistik hos leverandøren, uanset om der er tale om produktion eller forhandling.

Axacon har gennem mere end 15 år håndteret kunder indenfor pharma. Kunder der allerede har skullet leve op til strenge krav i lang tid, herunder distribuerer medicin til apoteker og sygehuse. Vi kan med en standardiseret løsning gå i drift med en løsning som sikrer overholdelse af kravene til medico-virksomheder.

 

Ring til Bo og få en uforpligtende dialog om jeres muligheder!

Strenge krav til sporbarhed

Axacon er det naturlige valg, når medicinalvirksomheder vælger WMS. Vi har bred erfaring med håndtering og distribution af medicin. Vi kender og forstår de problematikker, der gælder i branchen i forhold til myndighedskrav. Axacon er både leverandør af en solid løsning i forhold til logistikken, og samtidig en kvalificeret sparringspartner på disse områder i kraft af vores erfaring og ekspertise.

Vores WMS hjælper eksempelvis med at registrere produkter med begrænset holdbarhed og kan optimere håndteringen af temperaturfølsomt gods, samtidig med at processen er omkostningseffektiv.

Sporbarhed

Sporbarhed handler om andet og mere end bare at kunne se, hvor en vare er kommet fra, og hvor den er endt henne. Sporbarhed handler også om at kunne fastslå, hvem der har flyttet varen, hvem der har frigivet den til salg, hvem der har rettet dens stamdata osv. Axacon WMS opfylder alle de strenge myndighedskrav til sporbarhed.

Validering

Kravene til test af en WMS-løsning til håndtering af medicin er meget store. Testene skal ikke alene gennemføres men også dokumenteres. Axacon kan i overensstemmelse med GAMP-5 tilbyde at udføre størstedelen af disse tests - og det vel at mærke på en måde, der sikrer, at den nødvendige dokumentation bliver produceret.

Danish Export Association - Health Tech

Axacon er medlem af Danish Export Association - Health Tech.

Medicinalindustrien er en særlig branche, hvor der stilles store krav til teknologien. Vores produkt er udviklet til at imødekomme alle myndighedskrav og behov inden for sikkerhed og sporbarhed.

Medlemskabet giver os mulighed for at indhente og udveksle erfaring med andre tech-virksomheder i branchen. Det bidrager til en konstant udvikling af vores teknologi.

 

 

Vores kunder

FREJA
FREJA

Den danske 3PL virksomhed er blandt de førende virksomheder inden for transport og logistik i Norden.

Movianto
Movianto

Europæisk distributør af lægemidler med et 19.000 kvm. distributionscenter.

Moduler til pharma

Her er en række udvalgte moduler, der er særligt interessante for medicinalvirksomheder.

Sporbarhed
Sporbarhed

Fuld sporbarhed på beholdninger herunder udløbsdato, batch og serie-nummer og variantkoder.

Lagerautomatstyring
Lagerautomatstyring

Pluk og påpladslægning i automater integreret i arbejdsgangene på lageret. Integration af eks. vægte, volumenmålere og rullebaner.

DMVO-integration
DMVO-integration

Registrering af medicin og integration til det fælleseuropæiske medicinverifikationssystem.

Historik
Historik

Komplet historik på alle opgaver udført, ordrehåndteringer og bevægelser på alle varer.

Hvordan vil det fungere hos jer?

Bestil en demo

Når du indsender dine oplysninger, accepterer du, at vi markedsfører Axacon til dig og kontakter dig, hvis vi har værdifuld information at dele med dig. Vi sender dig aldrig noget fra en tredjepartsleverandør. Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan når som helst trække dit samtykke tilbage. Vi behandler alle oplysninger med omhu som beskrevet i vores privatlivspolitik.