Branche

Mode og tekstil

Håndtering af brede sortimenter

Det har enorm betydning for en tøjvirksomhed at have et godt system til lagerstyring, der gør det muligt at håndtere sortimenter samt holde styr på alle de varianter af farver og størrelser, som f.eks. en bluse eller et par bukser findes i.

Hvis der ikke er styr på lagerets fordeling af varianter, kan det resultere i, at lagrene bliver større end nødvendigt, samtidig med at antallet af restordrer og uopfyldte ordrer bliver høje.

Axacon WMS kan både håndtere sortimenter og holde styr på varianter. Det giver tøjbranchen mulighed for en effektiv styring af lageret og giver derfor store konkurrencefordele. Moden skifter hurtigt, og det er en branche med meget sæsonbaseret salg i forhold til andre og derfor er det vigtigt at have et godt overblik over lageret og et effektivt flow af varer.

Hvordan vil det fungere hos jer?

Bestil en demo

Når du indsender dine oplysninger, accepterer du, at vi markedsfører Axacon til dig og kontakter dig, hvis vi har værdifuld information at dele med dig. Vi sender dig aldrig noget fra en tredjepartsleverandør. Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan når som helst trække dit samtykke tilbage. Vi behandler alle oplysninger med omhu som beskrevet i vores privatlivspolitik.