Branche

Lagerhotel og 3PL

Effektivisering er nødvendig for at tjene penge

Nøglen til at tjene penge som lagerhotel er en effektiv registrering af alle ydelser og efterfølgende, at man sørger for at afregne dem. Det lyder enkelt, men det kan være ganske svært, hvis man ikke har et lagerstyringssystem, der indeholder de nødvendige faciliteter.

Automatisk afregning

Axacon WMS beregner automatisk et afregningsgrundlag. Det gør systemet ud fra de aftaler, som I har indgået med jeres kunder, og Axacon WMS’ løbende registreringer af medarbejdernes indsats. Afregningsmodulet gør det muligt at afregne for logistikydelser såsom lagerleje, varehåndtering, ordreoprettelse etc. Axacon WMS kan rumme stort set alle tænkelige aftaler, da et lagerhotels aftaler med sine kunder ofte kan være komplicerede.

Holder styr på mange ejere af varer

Lagerhoteller har ofte svært ved at holde de forskellige kunders varer og ordrer adskilt i deres lagerstyringssystem. Forskellige kunder kan f.eks. have varer med det samme nummer.

I Axacon WMS er denne problematik tænkt med helt fra starten. Adskillelse af de forskellige kunders varer og ordrer er en helt fundamental funktion i Axacon WMS, og ikke noget der skal bygges ovenpå.

Bedre adgang til information

Mange lagerhoteller bruger lang tid på at indtaste kundernes ordrer og besvare spørgsmål fra kunderne om beholdning og andet. Det er ikke nødvendigt med Axacon WMS. Kunderne kan få direkte adgang til systemet.

Vareejeren kan få adgang til informationer om varer og ordrer. Vareejeren kan også få adgang til selv at oprette salgs- og indkøbsordrer, og kan endda vælge at udskrive sine fakturaer fra Axacon WMS. Større vareejere foretrækker at integrere deres systemer med lagerhotellets system. Hos Axacon har vi erfaring med integration til 3PL kunder i alle størrelser og kategorier - både fra store medicinproducenter til mindre webshops.

Vores kunder

Den danske 3PL virksomhed er blandt de førende virksomheder inden for transport og logistik i Norden.

Transportfirma der tilbyder landevejstransport til og fra hele Norden.

Hvordan vil det fungere hos jer?

Bestil en demo

Når du indsender dine oplysninger, accepterer du, at vi markedsfører Axacon til dig og kontakter dig, hvis vi har værdifuld information at dele med dig. Vi sender dig aldrig noget fra en tredjepartsleverandør. Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan når som helst trække dit samtykke tilbage. Vi behandler alle oplysninger med omhu som beskrevet i vores privatlivspolitik.