Branche

Detail

Hurtig og fejlfri levering i kampen om kunderne

For enhver detailvirksomhed er hurtig og fejlfri levering en nødvendighed, hvis den ønsker at holde på kunderne. Det kræver en intern logistik, hvor alle lagerets processer fra varemodtagelse til forsendelse er understøttet med effektiv lagerstyring og optimering af lageret.

Axacon WMS skaber værdi for detailvirksomheden, der eksisterer i et foranderligt marked, som konstant presses af stigende forventninger.

"Rosendahl har samarbejdet med Axacon i over 13 år. WMS løsningen har i høj grad været med til at understøtte vores forretning. Dette er ikke mindst takket være det gode samarbejde med folkene fra Axacon, som altid er velforberedte”, siger Bente Brock, IT-Manager hos Rosendahl.

Hvordan vil det fungere hos jer?

Bestil en demo

Når du indsender dine oplysninger, accepterer du, at vi markedsfører Axacon til dig og kontakter dig, hvis vi har værdifuld information at dele med dig. Vi sender dig aldrig noget fra en tredjepartsleverandør. Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan når som helst trække dit samtykke tilbage. Vi behandler alle oplysninger med omhu som beskrevet i vores privatlivspolitik.