Case

Fuglekugle-kongen VPG opgraderer lagerstyringen

Opgradering af lagerstyringen

Rundt omkring i danskernes haver er de små fuglekugler i neongrønne net et almindeligt syn. Foderkuglerne stammer med stor sandsynlighed fra den jyske fodervirksomhed Vital Petfood Group, Axacons kunde igennem otte år. VPG’s fabrik i Hasselager syd for Aarhus kan producere op til én million fuglekugler på en dag. Et produktionsapparat af den størrelse kræver et godt system til lagerstyring, så leverancerne kommer afsted til tiden og til de rigtige steder.

Efter den nyeste version 6 af Axacon WMS er blevet køreklar, har den jyske virksomhed besluttet at opgradere lagerstyringen. VPG ser frem til at få et forbedret WMS og samtidig hente besparelser i fremtiden, da den nye version af Axacon er designet til at være lettere og billigere at opgradere og udvikle på.

Den nye version 6 indeholder funktioner, der igennem årene er udviklet til de andre udgaver af Axacon WMS. Den store mængde funktioner, der følger med, er integreret i programmets kerne. Det er især denne form for standard-løsning, der gør det nemmere og billigere at følge med udviklingen for fodervirksomheden, der har to fabrikker i Danmark. VPG vil bruge opgraderingen som løftestang til at få en større del af deres medarbejdere uddannet i flere af systemets funktioner.

 

”Vi mener, det er en nødvendighed at få fremtidssikret vores IT-system. Så ved vi, at vi er understøttet i lang tid fremover.”

Et fremtidssikret IT-system

VPG får samtidig en mere optimeret udgave af Axacon WMS. Brugervenligheden er større, performance og sikkerheden er forbedret som følge af helt ny motor til systemet. Det er væsentligt bedre og hurtigere at få informationer, rapporter, KPI’er og lave søgninger i systemet.

”Vi mener, det er en nødvendighed at få fremtidssikret vores IT-system. Så ved vi, at vi er understøttet i lang tid fremover”, siger Business Development Manager Jacob Damgaard fra VPG.

Jacob Damgaard har lyttet til, hvad de mere tekniske medarbejdere i VPG har sagt, inden opgraderingen blev besluttet, og det har haft indflydelse på beslutningen om at opgradere.

”Ude på lageret ved jeg, at de ser frem til flere nye funktioner i opgraderingen, der kan forbedre vores arbejde. Det er især bedre søgefunktioner og bedre overblik,” siger Jacob Damgaard.

 

Maki
Maki

En af de største distributører af legetøj og spil i Norden.

FREJA
FREJA

Den danske 3PL virksomhed er blandt de førende virksomheder inden for transport og logistik i Norden.

Hvordan vil det fungere for jer?

Bestil en demo

Når du indsender dine oplysninger, accepterer du, at vi markedsfører Axacon til dig og kontakter dig, hvis vi har værdifuld information at dele med dig. Vi sender dig aldrig noget fra en tredjepartsleverandør. Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan når som helst trække dit samtykke tilbage. Vi behandler alle oplysninger med omhu som beskrevet i vores privatlivspolitik.