Karriere hos Axacon

IT OPERATIONS MANAGER

Axacon er en succesfuld, dansk teknologivirksomhed i vækst. Vi videreudvikler kontinuerligt vores set-up for at kunne skalere forretningen og understøtte vores kunders logistik på internationalt niveau.
Er du klar på at gå forrest på at bringe os til næste niveau – så er det måske lige dig, vi har brug for.

Axacon tilbyder en ledelsesrolle, med reference til den administrerende direktør, hvor du bliver en nøglespiller på at drifte og udvikle den samlede it-infrastruktur i Axacon og fjerne barrierer for vækst. Du bliver sparringspartner til leverandører og du bliver leder i en nyoprettet afdeling, med pt. én medarbejder.
Din uddannelse kan være Cand. IT, Datalog, it-teknolog, eller lignende - men mindst lige så vigtigt, så kommer du med en erfaring, som gør dig i stand til at stå i spidsen for hele driften af vores hosting-platform, i tæt samarbejde med vores hosting-partner og kollegerne, med stor erfaring i vores egen softwarepakke.
Du motiveres af at arbejde i et krydsfelt, hvor du går forrest på at sikre daglig driftsperformance og på at vores miljø er gjort skalerbart til den fremadrettede udvikling af kundernes og vores aktiviteter.

Vi vil ud i verden - skal du med?

Axacon er en virksomhed med speciale i software til logistikstyring. Vi startede i 1999 og har langvarige, solide relationer med kunderne. Vi organiserer arbejdet efter Scrum-principper og du vil komme til at arbejde selvstændigt med stor indflydelse på din hverdag. Efter et generationsskifte i ledelse og ejerkreds er vi nu godt i gang med at realisere en ambitiøs vækstplan. Vi skaber i Team Axacon sammen en helt unik, attraktiv arbejdsplads - samt en førende position på markedet, som vi ser i et internationalt perspektiv.

Kan du sikre skalerbarhed i driftsmiljøet?

Axacon har brug for at gøre endnu en del af vores forretningsmæssige platform stærkt skalerbar. Stillingen indeholder blandt andet, ansvar for opgaver såsom at:

  • Optimere og supportere på den samlede infrastruktur i Axacon, med fokus på vores kunder og Axacons vækstplaner. Herunder koordinering med vores eksterne hosting-partner.
  • Overvåge og sikre performance vores kunders forretningskritiske applikationer, samt integrationer til ERP, hardware, netværk, print, med mere.
  • Identificere og standardisere kunderettede driftsopgaver, som kan systematiseres og konceptualiseres til værdiskabende ydelser, i tæt samarbejde med vores
  • Sikre driften af interne systemer, såsom MS Office, Jira og Teams, samt installation, konfigurering, opgradering, forebyggende vedligehold og support af hardware/software (PC og Mac).

Du er struktureret med blik for detaljer, god til at kommunikere med både teknisk og kommercielt orienterede personer - og ikke mindst stærk på at koordinere og håndtere komplekse processer.

Ansøg nu

Vi kører løbende samtaler og ansætter når de rigtige kandidater er der.

Send allerede i dag dit cv til job@axacon.dk og skriv til os, hvad der motiverer dig ved Team Axacon.