Cookie- og persondatapolitik

Dette website ejes og publiceres af


Axacon
Niels Brocks Gade 8
8900 Randers

Telefon: +45 8640 4218
Email: info@axacon.dk
CVR-nummer: 21680931

Cookiepolitik

Sådan benyttes cookies

Når du klikker dig ind på axacon.dk eller tilknyttede sites indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler og hvad de benyttes til.

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, som vi gemmer på din computer, tablet eller mobiltelefon med det formål at kunne genkende den, huske dine indstillinger, målrette indhold og til at indsamle statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Cookies er nødvendige for at websitet fungerer. De hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på vores website, så vi løbende kan optimere og målrette vores indhold efter dine behov. Vi har kun interesse i at bruge cookies til at levere en bedre brugeroplevelse og ikke i at misbruge viden til at udsætte dig for irrelevant markedsføring. Alle dine oplysninger behandles derfor ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med den nyeste lovgivning på området. Du kan læse vores fulde persondatapolitik nedenfor.

I hvor lang tid opbevares cookies?

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledning ved at klikke her.

BEMÆRK: Hvis du blokerer eller sletter cookies risikere du, at websitet ikke fungerer optimalt. Desuden kan der være indhold, som du ikke kan få adgang til.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os på mail: info@axacon.dk

Cookiedeklaration

Her kan du se hvilke informationer der indsamles, formålet dermed og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem

Nødvendige cookies

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Funktionelle cookies

Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.

Statistik cookies

Statistik cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Marketing cookies

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

 

Cookiedeklaration og beskrivelse er sidst opdateret d. 05.02.19

Persondatapolitik

Behandling af persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. De eneste persondata vi indsamler, er de persondata, som du giver os, når du klikker dig ind på vores website eller når du downloader materiale fra sitet.

Formål med indsamling af persondata

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, vise dig relevant indhold og til at levere de services, du efterspørger - som f.eks. når du downloader vores ROI content offer. Herudover anvender vi oplysningerne til at indsamle statistik og til at optimere vores website.

Sikkerhed

Dine oplysninger opbevares sikkert og fortroligt på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vi kan dog ikke garantere absolut for din sikkerhed, da brugen af alle online tjenester er forbundet med en vis risiko. Dette betyder, at selvom vi har truffet samtlige tekniske- og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine data bedst muligt, kan der være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til disse. Når du afgiver persondata via online tjenester, såsom websites, accepterer du således denne risiko.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer. Indsamling af oplysninger er gennem cookies er beskrevet i vores cookiepolitik.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og email m.v. vil kun ske, hvis du giver tilladelse til det. Vi anvender desuden kun databehandlere, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Periode for opbevaring af oplysninger

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Ændring af persondatapolitik

For at følge med den hurtige udvikling af internettet, forbeholder vi os retten til når som helst at ændre, tilføje eller fjerne dele af persondatapolitikken. Vi opfordrer dig derfor til at holde løbende øje med oplysningerne på vores website.

Du kan altid se, hvornår vores persondatapolitik sidst er blevet opdateret nederst på denne side.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke persondata vi behandler om dig, samt ret til at få disse oplysninger rettet eller slettet. Desuden kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at vi behandler oplysninger om dig. Alle henvendelser i forbindelse med behandling af persondata kan ske til mail: info@axacon.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine persondata, har du også mulighed for at tage direkte kontakt til Datatilsynet.

 

Persondatapolitikken er sidst opdateret d. 05.02.19.