EKSPERTER I LAGERSTYRING

Om Axacon

Axacon er eksperter i digitalisering af intern logistik

Axacon har succes med at levere avancerede løsninger til vækstvirksomheder, hvor den interne logistik er afgørende for konkurrenceevnen. Sammen med vores kunder har vi udviklet en af markedets førende software platforme til warehouse management. Vores mission er at gøre vores kunders interne logistik til en konkurrencemæssig fordel og en kilde til værdi i virksomheden, fremfor blot et sted, der effektivt flytter varer.

Vil du også arbejde med agile metoder og udvikle eller levere løsninger i international klasse - så kan det være dig, vi har brug for. Måske har du arbejdserfaring fra en traditionelt tænkende organisation og ønsker nu at finde en mere dynamisk arbejdsplads, hvor du kan indgå aktivt i et stærkt team.

En verden i forandring
Du kan se at verden forandrer sig hastigt og at der er en attraktiv fremtid i at lære mere om hvordan man laver teknologisk førende løsninger, der styrker virksomheders skalerbarhed. Løsninger til virksomheder i vækst, som også understøtter bæredygtighed, ved at øge digitaliseringen og fjerne papirspild.

Dine ambitioner går i retning af at komme ind i en virksomhed, hvor du kan accelerere din faglige og personlige udvikling gennem sparring med erfarne profiler indenfor krydsfeltet mellem software, automation og supply chain.

Kom med på rejsen
Axacon ansætter både logistik-konsulenter og software udviklere, der kan bidrage til succesen med at videreudvikle og udbrede vores softwareplatform til at løse avancerede udfordringer indenfor logistikken på et hurtigt voksende og internationalt marked. Axacon tilbyder udfordrende arbejdsopgaver, hvor du forventes at være selvstartende og ønsker at udvide din erfaring indenfor et felt af voksende relevans i en digitaliseret, automatiseret og globaliseret verden.

Vi har en flad organisation og du vil komme til at arbejde selvstændigt med stor indflydelse på din hverdag. Vi skaber sammen en helt unik, attraktiv arbejdsplads - samt en førende position på markedet, som vi ser i et internationalt perspektiv.

Se vores aktuelle stillinger under Karriere-sektionen og kontakt os gerne, hvis du vil med på rejsen.

Skal vi mødes?

Lad mig vise jer, hvordan Axacon WMS kan effektivisere en lang række arbejdsprocesser hos jer.

Mit navn er Ulrik. 
Jeg er direktør og ejer af Axacon.

Du kan kontakte mig på:
Tlf. +45 8145 5050
Mail: up@axacon.dk