Økonomi

ROI på dit WMS–projekt

Hvornår er investeringen tjent hjem igen?

Økonomi er en vigtig faktor for, om et WMS-projekt skal være den fremadrettede løsning. 

Vi udarbejder gerne en enkel ROI-beregning for at hjælpe med at afklare jeres virksomheds potentiale ved at implementere et dedikeret WMS. Hvis du ikke har stiftet bekendtskab med ROI (Return on Investment) så handler det grundlæggende om at vurdere, hvor hurtigt en investering kan være betalt tilbage.


Jeres virksomheds CFO eller Økonomidirektør vil sandsynligvis have en holdning til, hvor hurtigt det skal ske og hvilke tal, der skal anvendes. Vi tager derfor udgangspunkt i jeres tal, men udfordrer jer også gerne på hvilke overvejelser, der i øvrigt er vigtige at tage med i beslutningsgrundlaget.


Beregningerne giver indsigt i besparelserne i de valgte funktionaliteter og giver et overblik over løsningen. Det er også relevant, hvis I sammenligner forskellige typer af løsninger, som f.eks. om lagerstyringen skal foregå i en dedikeret WMS-løsning, eller blot er et ekstra modul i jeres ERP-system.

Ikke to lagre er ens

Det er vigtigt, at man ikke kun inddrager de direkte og synlige omkostninger, men også får afdækket de knap så synlige omkostninger, såsom fejl og spildtid. Det kan virke åbenlyst - men overrasker de fleste, når man afdækker, hvor meget det reelt koster virksomheden ikke at optimere de uhensigtsmæssige arbejdsgange, som er blevet faste rutiner.

Der ikke to lagre, der er ens. Det er derfor vigtigt, at man sørger for at holde udregningerne så simple som muligt og sætter fokus på de faktorer og målinger, som I mener, der er vigtige.

En ROI-beregning fra Axacon sætter fokus på besparelserne og de potentielle gevinster, som kan kan være med til at realisere jeres virksomheds strategi for vækst.

Skal vi mødes?

Lad mig vise jer, hvordan Axacon WMS kan effektivisere en lang række arbejdsprocesser hos jer.

Mit navn er Ulrik. 
Jeg er direktør og ejer af Axacon.

Du kan kontakte mig på:
Tlf. +45 8145 5050
Mail: up@axacon.dk