Økonomi

ROI på dit WMS–projekt

Hvornår er investeringen tjent hjem igen?

Økonomi er en vigtig faktor for, om et WMS-projekt skal være den fremadrettede løsning. 

Vi udarbejder gerne en enkel ROI-beregning for at hjælpe med at afklare jeres virksomheds potentiale ved at implementere et dedikeret WMS. Hvis du ikke har stiftet bekendtskab med ROI (Return on Investment) så handler det grundlæggende om at vurdere, hvor hurtigt en investering kan være betalt tilbage.


Jeres virksomheds CFO eller Økonomidirektør, vil højst sandsynligt have en klar holdning til, hvor hurtigt det skal ske og hvilke tal, der skal anvendes. Vi tager derfor udgangspunkt i jeres tal, men udfordrer jer også gerne på hvilke overvejelser, der i øvrigt er vigtige at tage med i beslutningsgrundlaget.


Beregningerne giver også en indsigt i besparelserne i de valgte funktionaliteter og bidrager til overblikket over den løsning, man vælger at investere i. Det er også relevant, hvis I sammenligner forskellige typer af løsninger, som f.eks. om lagerstyringen skal foregå i en dedikeret WMS-løsning, eller blot er et ekstra modul i jeres nuværende ERP-system.


Vi sørger for at udarbejde ROI-beregninger ud fra en simpel men realistisk sammenligning. Det er vigtigt, at ROI-beregningerne har fundament i jeres lagerlogistik - og i jeres viden og erfaringer.

Alle besparelser og omkostninger

 

Det er vigtigt, at regnestykket til et WMS-projekt tager højde for alle besparelser og omkostninger. Det er vigtigt, at man ikke kun inddrager de direkte og synlige omkostninger, men også får afdækket de knap så synlige omkostninger, såsom fejl og spildtid. Det kan virke åbenlyst - men overrasker de fleste, når man afdækker, hvor meget det reelt koster virksomheden ikke at optimere de uhensigtsmæssige arbejdsgange, som er blevet faste rutiner.


Der er gængse lagerprocesser for alle virksomheder, men alligevel er der ikke to lagre, der er ens. Det er derfor vigtigt, at man sørger for at holde udregningerne så simple som muligt. Samt at sætte fokus på de faktorer og målinger, som I mener, der er vigtige.
En ROI-beregning fra Axacon vil sætte fokus på besparelserne og de potentielle gevinster. Gevinster som kan kan være med til at fjerne barriererne for at realisere jeres virksomheds strategi for vækst.

Skal vi mødes?

Lad mig vise jer, hvordan Axacon WMS kan effektivisere en lang række arbejdsprocesser hos jer.

Mit navn er Ulrik. 
Jeg er direktør og ejer af Axacon.

Du kan kontakte mig på:
Tlf. +45 2282 7671
Mail: up@axacon.dk