Strategi

Vi udfordrer os selv på strategi-dag

Store ambitioner og mål er en god start for en virksomhed, men der skal også handlinger bag. Axacon har lavet en vækstplan, og derfor er det særligt vigtigt at have fokus på vores strategi. I den anledning har vi været ude af vores kontor i Randers for at hente inspiration og udfordre os selv på strategien i virksomheden.

Vi udfordrer os selv på strategi-dag

Elvis-huset i Randers, Memphis Mansion, var rammen bag en hel arbejdsdag med strategi, dialog og diskussion, hvor ledere, udviklere og konsulenter sammen kunne udvikle på Axacons fremtidige strategi. Vi havde en professionel mentor med udefra, der guidede os igennem processen.

Der var stort engagement fra alle og plads til et godt grin i de anderledes omgivelser hos det lokalkendte vartegn i Randers.

Det er ikke kun ledelsen, men hele organisationen der definerer strategien, og den mindst lige så vigtige handlingsplan. Derfor er det vigtigt at få alle involveret, og det lykkedes på vores ud-af-huset arrangement. Der var både bid i diskussionerne, og i de amerikanske burgere som blev serveret, og dagen var en succes både fagligt og socialt.

Det kræver fokus at gennemføre forandringer i hverdagen, og derfor var det vigtigt at afsætte en dag i kalenderen til at komme ud og få inspiration fra hinanden i andre omgivelser. Vi sætter derfor også løbende tid af til at arbejde med vores indsatsområder og holder kvartalsmæssige møder om strategien og eksekveringen af vores planer.

Axacon vil uden tvivl fortsætte med at lave faglige arrangementer ud af huset, der både kan inspirere og udfordre os selv.

Sådan bruger I jeres data til at optimere logistikken

Sådan bruger I jeres data til at optimere logistikken

Det er blevet moderne i dag at samle en masse data. Fordi vi kan. Men data giver først værdi, når det bliver brugt - så det vil vi gerne give dig nogle konkrete eksempler på. Læs her, hvordan I kan bruge data til at optimere jeres arbejdsproces på lageret.
Flere nye ansættelser

Flere nye ansættelser

Vi har ansat tre nye medarbejdere i foråret. To er allerede begyndt på arbejde. Michael Malmgaard og Bo Burkal Nielsen er begge ansat i nye stillinger, som vi har oprettet til at understøtte vores strategi for vækst.
Se mere