Strategi

Vi udfordrer os selv på strategi-dag

Store ambitioner og mål er en god start for en virksomhed, men der skal også handlinger bag. Axacon har lavet en vækstplan, og derfor er det særligt vigtigt at have fokus på vores strategi. I den anledning har vi været ude af vores kontor i Randers for at hente inspiration og udfordre os selv på strategien i virksomheden.

Vi udfordrer os selv på strategi-dag

Elvis-huset i Randers, Memphis Mansion, var rammen bag en hel arbejdsdag med strategi, dialog og diskussion, hvor ledere, udviklere og konsulenter sammen kunne udvikle på Axacons fremtidige strategi. Vi havde en professionel mentor med udefra, der guidede os igennem processen.

Der var stort engagement fra alle og plads til et godt grin i de anderledes omgivelser hos det lokalkendte vartegn i Randers.

Det er ikke kun ledelsen, men hele organisationen der definerer strategien, og den mindst lige så vigtige handlingsplan. Derfor er det vigtigt at få alle involveret, og det lykkedes på vores ud-af-huset arrangement. Der var både bid i diskussionerne, og i de amerikanske burgere som blev serveret, og dagen var en succes både fagligt og socialt.

Det kræver fokus at gennemføre forandringer i hverdagen, og derfor var det vigtigt at afsætte en dag i kalenderen til at komme ud og få inspiration fra hinanden i andre omgivelser. Vi sætter derfor også løbende tid af til at arbejde med vores indsatsområder og holder kvartalsmæssige møder om strategien og eksekveringen af vores planer.

Axacon vil uden tvivl fortsætte med at lave faglige arrangementer ud af huset, der både kan inspirere og udfordre os selv.

Axacon Express hjælper i kampen mod COVID-19

Axacon Express hjælper i kampen mod COVID-19

I kampen mod en pandemi er logistik altafgørende. Kolding Kommune bruger nu Axacon Express til at holde styr på deres værnemidler, så de kan sikre både borgere og ansatte mod COVID-19.
Se video: Supply Chain Experience Day 2020

Se video: Supply Chain Experience Day 2020

En lang række engagerede mennesker fra logistikkens verden var på besøg her i huset den 5. marts til Supply Chain Experience Day. Se video fra dagen her.
Se mere