Væksten fortsætter

Flere nye ansættelser

Michael Malmgaard (Projektleder, tv.) og Bo Buerkal Nielsen (WMS Business Specialist, th.) er begge ansat i nye stillinger, som vi har oprettet til at understøtte vores strategi for vækst.

Ansættelserne fortsætter. Vi har allerede ansat endnu en ny medarbejder, der begynder senere på sommeren, og vi planlægger at ansætte flere til efteråret for at imødekomme den øgede interesse for vores løsninger.

Flere nye ansættelser

Bo Buerkal Nielsen (t.h.) er netop begyndt hos Axacon fra juli måned. Bo er ansat som WMS Business Specialist og kommer til at yde et stort bidrag med sin solide erfaring inden for rådgivende projekt- og løsningssalg.

Axacon har i år iværksat en bredere markedsføring på den digitale front. Vi oplever nu stigende interesse fra virksomheder, der er interesserede i at forbedre deres lagerstyring og interne logistik. Det er den interesse, som Bo kommer til at varetage og udbygge med flere kunder.

Bo sejler desuden havkajak i sin fritid. Hans næste udfordring på den front bliver at sejle omkring på Grønlands østkyst.

Michael Malmgaard (t.v.), som vi har præsenteret før, er blevet ansat som projektleder hos Axacon og havde sin første arbejdsdag den 1. maj.

Michael kommer til at bruge sin erfaring med projektstyring og især Scrum til yderligere at optimere vores måde at udføre projekter på. Han har tidligere arbejdet hos logistikvirksomheden Lyngsoe og robotvirksomheden Bila.

Axacon er fortsat på udkig efter flere dygtige medarbejdere til at være med på vores rejse fremad.

Se ledige stillinger her

Praktikant fra AspIT får fast stilling

Praktikant fra AspIT får fast stilling

Vores praktikant Tonnie Dyrmose er nu blevet fastansat som systemudvikler hos Axacon. Tonnie er uddannet fra AspIT’s programmøruddannelse i Aarhus for personer med Aspergers.
Se mere