Væksten fortsætter

Flere nye ansættelser

Michael Malmgaard (Projektleder, tv.) og Bo Buerkal Nielsen (WMS Business Specialist, th.) er begge ansat i nye stillinger, som vi har oprettet til at understøtte vores strategi for vækst.

Ansættelserne fortsætter. Vi har allerede ansat endnu en ny medarbejder, der begynder senere på sommeren, og vi planlægger at ansætte flere til efteråret for at imødekomme den øgede interesse for vores løsninger.

Flere nye ansættelser

Bo Buerkal Nielsen (t.h.) er netop begyndt hos Axacon fra juli måned. Bo er ansat som WMS Business Specialist og kommer til at yde et stort bidrag med sin solide erfaring inden for rådgivende projekt- og løsningssalg.

Axacon har i år iværksat en bredere markedsføring på den digitale front. Vi oplever nu stigende interesse fra virksomheder, der er interesserede i at forbedre deres lagerstyring og interne logistik. Det er den interesse, som Bo kommer til at varetage og udbygge med flere kunder.

Bo sejler desuden havkajak i sin fritid. Hans næste udfordring på den front bliver at sejle omkring på Grønlands østkyst.

Michael Malmgaard (t.v.), som vi har præsenteret før, er blevet ansat som projektleder hos Axacon og havde sin første arbejdsdag den 1. maj.

Michael kommer til at bruge sin erfaring med projektstyring og især Scrum til yderligere at optimere vores måde at udføre projekter på. Han har tidligere arbejdet hos logistikvirksomheden Lyngsoe og robotvirksomheden Bila.

Axacon er fortsat på udkig efter flere dygtige medarbejdere til at være med på vores rejse fremad.

Se ledige stillinger her

Axacon Express hjælper i kampen mod COVID-19

Axacon Express hjælper i kampen mod COVID-19

I kampen mod en pandemi er logistik altafgørende. Kolding Kommune bruger nu Axacon Express til at holde styr på deres værnemidler, så de kan sikre både borgere og ansatte mod COVID-19.
Se video: Supply Chain Experience Day 2020

Se video: Supply Chain Experience Day 2020

En lang række engagerede mennesker fra logistikkens verden var på besøg her i huset den 5. marts til Supply Chain Experience Day. Se video fra dagen her.
Se mere