Væksten fortsætter

Flere nye ansættelser

Michael Malmgaard (Projektleder, tv.) og Bo Burkal Nielsen (WMS Business Specialist, th.) er begge ansat i nye stillinger, som vi har oprettet til at understøtte vores strategi for vækst.

Ansættelserne fortsætter. Vi har allerede ansat endnu en ny medarbejder, der begynder senere på sommeren, og vi planlægger at ansætte flere til efteråret for at imødekomme den øgede interesse for vores løsninger.

Flere nye ansættelser

Bo Burkal Nielsen (t.h.) er netop begyndt hos Axacon fra juli måned. Bo er ansat som WMS Business Specialist og kommer til at yde et stort bidrag med sin solide erfaring inden for rådgivende projekt- og løsningssalg.

Axacon har i år iværksat en bredere markedsføring på den digitale front. Vi oplever nu stigende interesse fra virksomheder, der er interesseret i at forbedre deres lagerstyring og interne logistik. Det er den interesse, som Bo kommer til at varetage og udbygge med flere kunder.

Bo sejler desuden havkajak i sin fritid. Hans næste udfordring på den front bliver at sejle omkring på Grønlands østkyst.

Michael Malmgaard (t.v.), som vi har præsenteret før, er ny ansat som projektleder hos Axacon og havde sin første arbejdsdag den 1. maj.

Michael kommer til at bruge sin erfaring med projektstyring og især Scrum til yderlige at optimere vores måde at udføre projekter på. Han har tidligere arbejdet hos logistikvirksomheden Lyngsoe og robotvirksomheden Bila.

Axacon er fortsat på udkig efter flere dygtige medarbejdere til at være med på vores rejse fremad.

Se ledige stillinger her

Sådan bruger I jeres data til at optimere logistikken

Sådan bruger I jeres data til at optimere logistikken

Det er blevet moderne i dag at samle en masse data. Fordi vi kan. Men data giver først værdi, når det bliver brugt - så det vil vi gerne give dig nogle konkrete eksempler på. Læs her, hvordan I kan bruge data til at optimere jeres arbejdsproces på lageret.
"Strategien hedder vækst"

"Strategien hedder vækst"

Randers Amstavis holder øje med de lokale virksomheder og opdagede, at der er sket interessante ting hos Axacon på det seneste. Avisen har tegnet et portæt af virksomheden til Erhvervsmagasinet.
Se mere