Ansættelse

Michael Malmgaard ansat som projektleder

Vi byder velkommen til Michael Malmgaard som er ny ansat som projektleder hos Axacon og havde sin første arbejdsdag den 1. maj.

Michael kommer til at bruge sin erfaring med projektstyring og især Scrum til yderlige at optimere vores måde at udføre projekter på. Han har tidligere arbejdet hos logistikvirksomheden Lyngsoe og robotvirksomheden Bila.

Vi oplever hos Axacon et stigende antal projekter med større kompleksitet og behov for en øget grad af automatisering. Vi har derfor valgt at ansætte en dedikeret projektleder, så vi kan eksekvere viderudviklingen af Axacons forretning. Michael kommer til at bidrage med den almindelige standardisering af projekter, og det vil komme både nuværende og fremtidige kunder til gode.

Jobopslag: Vi søger en Customer Success Specialist

Jobopslag: Vi søger en Customer Success Specialist

Er du en stjerne til at give kunder succesoplevelser, ved at finde løsninger når de har brug for hjælp? Motiveres du af at oversætte avanceret funktionalitet til et brugervenligt og intuitivt sprog? Så læs med her.
Axacon ansætter til Development

Axacon ansætter til Development

Axacon har ansat Esben Kiel Sørensen i vores Development-afdeling, som vi løbende kommer til at udvide i den kommende tid.
Se mere