Ansættelse

Michael Malmgaard ansat som projektleder

Vi byder velkommen til Michael Malmgaard som er ny ansat som projektleder hos Axacon og havde sin første arbejdsdag den 1. maj.

Michael kommer til at bruge sin erfaring med projektstyring og især Scrum til yderlige at optimere vores måde at udføre projekter på. Han har tidligere arbejdet hos logistikvirksomheden Lyngsoe og robotvirksomheden Bila.

Vi oplever hos Axacon et stigende antal projekter med større kompleksitet og behov for en øget grad af automatisering. Vi har derfor valgt at ansætte en dedikeret projektleder, så vi kan eksekvere viderudviklingen af Axacons forretning. Michael kommer til at bidrage med den almindelige standardisering af projekter, og det vil komme både nuværende og fremtidige kunder til gode.

Sådan bruger I jeres data til at optimere logistikken

Sådan bruger I jeres data til at optimere logistikken

Det er blevet moderne i dag at samle en masse data. Fordi vi kan. Men data giver først værdi, når det bliver brugt - så det vil vi gerne give dig nogle konkrete eksempler på. Læs her, hvordan I kan bruge data til at optimere jeres arbejdsproces på lageret.
Flere nye ansættelser

Flere nye ansættelser

Vi har ansat tre nye medarbejdere i foråret. To er allerede begyndt på arbejde. Michael Malmgaard og Bo Burkal Nielsen er begge ansat i nye stillinger, som vi har oprettet til at understøtte vores strategi for vækst.
Se mere