Ansættelse

Michael Malmgaard ansat som projektleder

Vi byder velkommen til Michael Malmgaard som er ny ansat som projektleder hos Axacon og havde sin første arbejdsdag den 1. maj.

Michael kommer til at bruge sin erfaring med projektstyring og især Scrum til yderlige at optimere vores måde at udføre projekter på. Han har tidligere arbejdet hos logistikvirksomheden Lyngsoe og robotvirksomheden Bila.

Vi oplever hos Axacon et stigende antal projekter med større kompleksitet og behov for en øget grad af automatisering. Vi har derfor valgt at ansætte en dedikeret projektleder, så vi kan eksekvere viderudviklingen af Axacons forretning. Michael kommer til at bidrage med den almindelige standardisering af projekter, og det vil komme både nuværende og fremtidige kunder til gode.

Axacon Express hjælper i kampen mod COVID-19

Axacon Express hjælper i kampen mod COVID-19

I kampen mod en pandemi er logistik altafgørende. Kolding Kommune bruger nu Axacon Express til at holde styr på deres værnemidler, så de kan sikre både borgere og ansatte mod COVID-19.
Se video: Supply Chain Experience Day 2020

Se video: Supply Chain Experience Day 2020

En lang række engagerede mennesker fra logistikkens verden var på besøg her i huset den 5. marts til Supply Chain Experience Day. Se video fra dagen her.
Se mere