Digitalisering og internationalisering

Investering i vækstrejsen

Hvis man skal på en vild rejse er det altid en fordel at have nogen med, som kan hjælpe en med at træffe de rette valg undervejs. Netop dette gjorde Axacon, da vi valgte at kaste os ud i at udvikle vores markedsføring fra kold kanvas til content marketing. Vi gjorde brug af Erhvervshus Midtjylland i processen omkring sparring til at søge tilskudsmidler for små og mellemstore virksomheder.

Vi er på en rejse, hvor vi både digitaliserer og internationaliserer i vores tilgang til markedet. Det koster tid og penge, og der fik vi stor hjælp til at sikre, at vi brugte begge dele mest effektivt i den indledende søgning efter ekstern hjælp til rådgivning og sparring. Det er gældende, når de enkelte medarbejdere hjælper med, at alle de administrative opgaver løses rigtigt, at de gør en forskel. Specielt for os ejerledere i virksomheder, der har travlt med driften og med at skabe vækst i forretningen.

 


 

Vil du høre om, hvordan Axacon kan hjælpe jer med jeres digtitaliseringsrejse?

Jobopslag: Vi søger en Customer Success Specialist

Jobopslag: Vi søger en Customer Success Specialist

Er du en stjerne til at give kunder succesoplevelser, ved at finde løsninger når de har brug for hjælp? Motiveres du af at oversætte avanceret funktionalitet til et brugervenligt og intuitivt sprog? Så læs med her.
Axacon ansætter til Development

Axacon ansætter til Development

Axacon har ansat Esben Kiel Sørensen i vores Development-afdeling, som vi løbende kommer til at udvide i den kommende tid.
Se mere