Axacon udvider igen og forstærker holdet

Axacon byder velkommen til Hans-Kurt Bejer, som er startet i en nyoprettet stilling som Director of Customer Services. Hans-Kurt kommer senest fra Done By Deer, hvor han har stået i spidsen for at digitalisere den fremadstormende eksportvirksomhed med netop Axacon WMS. Hans-Kurt har solid international erfaring med forretningsudvikling og har stået i spidsen for Bestsellers opbygning af sine aktiviteter i Spanien og Norge, samt som salgsdirektør for Hummel. Hans-Kurt får hos Axacon som sit primære ansvar at udvikle vores eksisterende kunder i et tæt partnerskab med både de logistikansvarlige og den øverste ledelse. Han vil derudover videreudvikle vores koncepter omkring customer services på vores vækst- og internationaliseringsrejse med kunderne.

 

Velkommen til!

Jobopslag: Vi søger en Customer Success Specialist

Jobopslag: Vi søger en Customer Success Specialist

Er du en stjerne til at give kunder succesoplevelser, ved at finde løsninger når de har brug for hjælp? Motiveres du af at oversætte avanceret funktionalitet til et brugervenligt og intuitivt sprog? Så læs med her.
Axacon ansætter til Development

Axacon ansætter til Development

Axacon har ansat Esben Kiel Sørensen i vores Development-afdeling, som vi løbende kommer til at udvide i den kommende tid.
Se mere