Innovation

Axacon samarbejder med Europas førende universitet

Axacon arbejder konstant på at optimere og videreudvikle sig. Vi har derfor indledt et samarbejde med Aalborg Universitet, der er rangeret som et af verdens førende universiteter for ingeniører og det bedste i Europa.

Axacon samarbejder med Europas førende universitet

Vi samarbejder nu med en gruppe af kommende civilingeniører fra AAU, der studerer Operations and Supply Chain Management. Axacon leverer data og information og stiller sig til rådighed for den næste generation, og til gengæld får vi en unik mulighed for en grundig analyse af vores data og metoder. De studerende fra Aalborg Universitet sparrer med vores konsulenter og lærer at forstå Axacons forretning, inden de går i gang med det omfattende analysearbejde.

Deres arbejde hjælper med at forbedre vores forretningsproces og løfte vores arbejde med analyse og finde mønstre, der kan hjælpe vores videre udvikling. Det er et samspil, hvor universitetet får adgang til store mængder data fra den virkelige verden, og hvor Axacon til gengæld får leveret analysemodeller af big data fra studerende fra et af de bedste universiteter.

 

Logistik- og WMS-konsulent Selim Esen fra Axacon er meget tilfreds med samarbejdet.

”Det er rigtig godt. Vi får den nyeste viden på markedet. De har fingeren på pulsen og ved alt om, hvad der er vigtigt og godt lige nu i vores branche. Jeg har selv prøvet det som studerende, og man giver en masse værdi til hinanden” siger Selim Esen, der også selv er uddannet i Operations and Supply Chain Management.

 

Aalborg Universitet blev i en rapport fra det amerikanske universitet MIT i år anerkendt som det bedste i Europa for ingeniører og det fjerdebedste på verdensplan. Universitetet er kendt for at være med helt fremme på den nyeste udvikling, og derfor er det en stærk samarbejdspartner for Axacon.

Axacon Express hjælper i kampen mod COVID-19

Axacon Express hjælper i kampen mod COVID-19

I kampen mod en pandemi er logistik altafgørende. Kolding Kommune bruger nu Axacon Express til at holde styr på deres værnemidler, så de kan sikre både borgere og ansatte mod COVID-19.
Se video: Supply Chain Experience Day 2020

Se video: Supply Chain Experience Day 2020

En lang række engagerede mennesker fra logistikkens verden var på besøg her i huset den 5. marts til Supply Chain Experience Day. Se video fra dagen her.
Se mere