Innovation

Axacon samarbejder med Europas førende universitet

Axacon arbejder konstant på at optimere og videreudvikle sig. Vi har derfor indledt et samarbejde med Aalborg Universitet, der er rangeret som et af verdens førende universiteter for ingeniører og det bedste i Europa.

Axacon samarbejder med Europas førende universitet

Vi samarbejder nu med en gruppe af kommende civilingeniører fra AAU, der studerer Operations and Supply Chain Management. Axacon leverer data og information og stiller sig til rådighed for den næste generation, og til gengæld får vi en unik mulighed for en grundig analyse af vores data og metoder. De studerende fra Aalborg Universitet sparrer med vores konsulenter og lærer at forstå Axacons forretning, inden de går i gang med det omfattende analysearbejde.

Deres arbejde hjælper med at forbedre vores forretningsproces og løfte vores arbejde med analyse og finde mønstre, der kan hjælpe vores videre udvikling. Det er et samspil, hvor universitetet får adgang til store mængder data fra den virkelige verden, og hvor Axacon til gengæld får leveret analysemodeller af big data fra studerende fra et af de bedste universiteter.

 

Logistik- og WMS-konsulent Selim Esen fra Axacon er meget tilfreds med samarbejdet.

”Det er rigtig godt. Vi får den nyeste viden på markedet. De har fingeren på pulsen og ved alt om, hvad der er vigtigt og godt lige nu i vores branche. Jeg har selv prøvet det som studerende, og man giver en masse værdi til hinanden” siger Selim Esen, der også selv er uddannet i Operations and Supply Chain Management.

 

Aalborg Universitet blev i en rapport fra det amerikanske universitet MIT i år anerkendt som det bedste i Europa for ingeniører og det fjerdebedste på verdensplan. Universitetet er kendt for at være med helt fremme på den nyeste udvikling, og derfor er det en stærk samarbejdspartner for Axacon.

Sådan bruger I jeres data til at optimere logistikken

Sådan bruger I jeres data til at optimere logistikken

Det er blevet moderne i dag at samle en masse data. Fordi vi kan. Men data giver først værdi, når det bliver brugt - så det vil vi gerne give dig nogle konkrete eksempler på. Læs her, hvordan I kan bruge data til at optimere jeres arbejdsproces på lageret.
Flere nye ansættelser

Flere nye ansættelser

Vi har ansat tre nye medarbejdere i foråret. To er allerede begyndt på arbejde. Michael Malmgaard og Bo Burkal Nielsen er begge ansat i nye stillinger, som vi har oprettet til at understøtte vores strategi for vækst.
Se mere