Axacon øger ambitionerne

Axacons nye direktør Ulrik Gavlshøj Petersen har brugt meget af sin første tid i Axacon på at besøge og tale med virksomhedens nuværende kunder for at finde ud af, hvordan Axacon kan blive endnu bedre i samarbejdet med kunderne.

Axacon øger ambitionerne

”Axacon har potentiale til at blive blandt de førende i branchen i Norden. For at nå det mål skal vi servicere vores kunder endnu bedre, være mere opsøgende og have en tættere dialog med vores kunder omkring logistik og teknologi”, siger Ulrik Gavlshøj Petersen.

De næste par år har vi valgt at geninvestere Axacons overskud i udviklingen af vores aktiviteter. Det vil allerede kunne mærkes af vores kunder i løbet af efteråret 2018.

 

Mere samarbejde med kunderne

Axacons løsning vil i voksende omfang blive opbygget af moduler, der gør det nemmere for kunden løbende at tilvælge de funktioner, som den enkelte kan have mest glæde af. Alle moduler og funktioner vil blive afregnet efter abonnementsprincippet. Vi hører, at begge dele er stærkt efterspurgte.

Vi vil samtidig gøre det langt tydeligere, hvor vi skaber værdi for vores kunder, når løsningen kontinuerligt tilpasses deres behov, og vi vil være mere opsøgende for at blive ved med at understøtte udviklingen af deres forretning. Det sker blandt andet gennem sparringsmøder på logistik, teknologi og forretningsstrategi.

 

Vi vil skabe synlig værdi

For vores kunder handler det grundlæggende om, at vi leverer en IT-løsning, som altid fungerer og effektiviserer den daglige drift, samtidig med at vi udfordrer kunderne og bringer vores spidskompetencer og erfaring med best practice i spil. Vi skal dyrke en kultur, hvor vi er mere opsøgende og bevidste om, hvor vi kan skabe værdi for vores kunder. Det forudsætter, at vi udvider vores organisation med flere ansatte både inden for logistik og udvikling, en rejse som allerede er godt begyndt.

Følg med i udviklingen hos Axacon i vores nyhedsbrev og på vores hjemmeside.

Sådan bruger I jeres data til at optimere logistikken

Sådan bruger I jeres data til at optimere logistikken

Det er blevet moderne i dag at samle en masse data. Fordi vi kan. Men data giver først værdi, når det bliver brugt - så det vil vi gerne give dig nogle konkrete eksempler på. Læs her, hvordan I kan bruge data til at optimere jeres arbejdsproces på lageret.
Flere nye ansættelser

Flere nye ansættelser

Vi har ansat tre nye medarbejdere i foråret. To er allerede begyndt på arbejde. Michael Malmgaard og Bo Burkal Nielsen er begge ansat i nye stillinger, som vi har oprettet til at understøtte vores strategi for vækst.
Se mere