Ansættelse

Axacon har ansat ny Sales Manager

Vi byder velkommen til Mogens Vandborg, der er begyndt hos os den 1. maj 2020. Mogens er en solid forstærkning til vores salgsorganisation, hvor han træder ind som vores nye Sales Manager. 

Mogens har allerede mange års erfaring i branchen især med behovsafdækning og salg af WMS-løsninger. Han bliver en stærk sparringspartner for både eksisterende og nye kunder med en stor forståelse for de kommercielle, organisatoriske og teknologiske aspekter af en WMS-løsning.

Han har desuden værdifuld erfaring med sig fra udlandet, hvor han har været med til bygge forretning op og han vil bidrage til at realisere vores strategi om at udvide antallet af kunder både i Danmark og udlandet.

Velkommen til!

 

Axacon Express hjælper i kampen mod COVID-19

Axacon Express hjælper i kampen mod COVID-19

I kampen mod en pandemi er logistik altafgørende. Kolding Kommune bruger nu Axacon Express til at holde styr på deres værnemidler, så de kan sikre både borgere og ansatte mod COVID-19.
Se video: Supply Chain Experience Day 2020

Se video: Supply Chain Experience Day 2020

En lang række engagerede mennesker fra logistikkens verden var på besøg her i huset den 5. marts til Supply Chain Experience Day. Se video fra dagen her.
Ideer, inspiration og ny teknologi

Ideer, inspiration og ny teknologi

Årets Supply Chain Experience Day er ovre, og det var en velbesøgt event. Der blev både netværket og hyggesnakket og nye teknologier blev afprøvet rundt omkring, inden talerne fra Done by Deer, FREJA, Danfoss, Zetes, Zebra og Axacon leverede masser af gode pointer og gav anledning til inspration til gæsterne.
Se mere