Ny kunde: Kolding Kommune

Axacon Express hjælper i kampen mod COVID-19

Krig bliver vundet og tabt på logistikken - sådan har mange generaler sagt igennem historien. I kampen mod en pandemi er logistikken mindst lige så vigtig for udfaldet.
Der skal være et komplet overblik over værnemidler hele tiden. Hvor meget har vi? Hvor er det henne? Uden den information er det meget svært at koordinere og være på forkant med behovet. I Kolding Kommune har de tænkt de samme tanker. 

Axacon Express hjælper i kampen mod COVID-19

Kolding Kommune vil have maksimalt overblik over deres værnemidler. Kommunen har et lager med værnemidler, og det er utrolig vigtigt at holde styr på deres forsendelser, mængder og bestillinger for at beskytte borgere og ansatte. Derfor har de valgt at gøre brug af Axacon Express til at holde styr på logistikken.
Express er vores mest enkle løsning til at komme hurtigt i gang og få styr på den interne logistik på kort tid. Det giver mulighed for at komme i gang på 14 dage og sikrer sig, at der er overblik over deres masker, beskyttelse, håndsprit og andre værnemidler.

Anders Sten Birck Andersen fra Kolding Kommune udtaler:

”Der er tydeligt, at det er logistikfolk der står bag udviklingen af Axacon Express, og vi kigger nu på mulighederne for at anvende systemet til andre af Kolding Kommunes logistikområder.”

Kolding Kommune indgik aftale med Axacon i starten af maj og var allerede sidst på måneden i drift med løsningen.

Hurtigt i gang takket være nyt produkt

Axacon Express er vores nyeste produktvariant på vores softwareplatform, som er hurtig og enkel at komme i gang med. Markedet efterspørger det, og corona-krisen har accelereret behovet for bedre logistik både i det offentlige og private. Kolding Kommune er en af de første kunder, der har fået Axacon Express.

Express er 100% prækonfigureret og dermed et software-as-a-service produkt. En af de helt store fordele er, at du stadig er på samme motor som du skal bruge til at opgradere og skalere i fremtiden. Det er et godt og hurtigt sted at starte på vores softwareplatform, som sikrer at du kan følge med i fremtiden, hvis behovet udvikler sig.
Axacon Express er enkel løsning, enkel at forstå og enkel at afregne. Du kan komme i gang på få uger, hvilket er usædvanligt hurtigt at være i gang med et effektivt styringsværktøj på logistikken (WMS), som er mere end blot en scannerløsning.

Du har adgang til standardfunktionalitet til en af markedets førende løsninger og har mulighed for at udvide løsningen, som behovet vokser.

Se video: Supply Chain Experience Day 2020

Se video: Supply Chain Experience Day 2020

En lang række engagerede mennesker fra logistikkens verden var på besøg her i huset den 5. marts til Supply Chain Experience Day. Se video fra dagen her.
Ideer, inspiration og ny teknologi

Ideer, inspiration og ny teknologi

Årets Supply Chain Experience Day er ovre, og det var en velbesøgt event. Der blev både netværket og hyggesnakket og nye teknologier blev afprøvet rundt omkring, inden talerne fra Done by Deer, FREJA, Danfoss, Zetes, Zebra og Axacon leverede masser af gode pointer og gav anledning til inspration til gæsterne.
Se mere