Ansættelse

Axacon ansætter ny praktikant fra AspIT

Velkommen til Jakob Overby Damkjer!

Axacon har ansat endnu en praktikant fra AspIT’s programmøruddannelse i Aarhus for personer med Aspergers. Jakob er ansat i en 18 måneders praktik og er allerede begyndt. Jakob kommer til at arbejde med programmering og udvikling af vores system, hvor han kommer til at dele kontor med Axacons anden praktikant fra samme uddannelse i Aarhus.

CSR er ikke kun for store virksomheder, og vi ser det som en investering i fremtiden at have praktikanter. Vi har allerede haft god erfaring med AspIT og er glade for at have fået endnu en dygtig ung programmør i huset med Jakob.

Sådan bruger I jeres data til at optimere logistikken

Sådan bruger I jeres data til at optimere logistikken

Det er blevet moderne i dag at samle en masse data. Fordi vi kan. Men data giver først værdi, når det bliver brugt - så det vil vi gerne give dig nogle konkrete eksempler på. Læs her, hvordan I kan bruge data til at optimere jeres arbejdsproces på lageret.
Flere nye ansættelser

Flere nye ansættelser

Vi har ansat tre nye medarbejdere i foråret. To er allerede begyndt på arbejde. Michael Malmgaard og Bo Burkal Nielsen er begge ansat i nye stillinger, som vi har oprettet til at understøtte vores strategi for vækst.
Se mere