Løsningen er

Cloud baseret

Du kan med ro i maven vælge et cloud baseret WMS. Cloud giver dig ikke bare en større sikkerhed mod nedbrud, men også mere luft i økonomien.

2 gode grunde til at vælge cloud baseret

Økonomi

Du behøver ikke at betale 'up-front' for hardware, server og løbende software-vedligeholdelse. Du behøver heller ikke fast tilknyttede it-medarbejdere eller at bekymre dig om komplekse installationer, dataoverførsler til backup eller opgraderinger. Alt dette klares af en ekstern partner, der med stordriftsfordele kan tilbyde dig favorable priser på din it-outsourcing.

Ved at minimere dit behov for intern it-support, kan du i stedet fokusere på virksomhedens kernekompetencer og på at udvikle mere effektive forretningsmodeller. Cloud bliver et værktøj til at speede op for innovation og opnå besparelser på de it-områder, der ikke bidrager til konkurrenceevnen.

Sikkerhed

Cloud er mere sikkert. Der er ingen, der har lyst til at opleve nedbrud af et system, som man er afhængig af hver eneste dag. I både store og små virksomheder kan det få store økonomiske konsekvenser.

Derfor er sikkerhedsniveauet hos leverandører af cloud-løsninger højt og generelt meget højere end i et gennemsnitligt, lokalt it-rum. Der er eksempelvis overvågning på adgangskontrol, temperaturer og fejl på disk, og der er automatiske backup-rutiner for hver enkelt komponent, der indgår i cloud-løsningen. Det betyder, at alle komponenter, f.eks. en server, har flere kopier af sig selv i skyen. Hvis noget fejler, vil det straks blive erstattet, og systemet bliver ikke forstyrret.

Axacons cloud-løsning ligger fysisk hos Interxion, som er den førende europæiske udbyder af datacentre til cloudløsninger. Her er data og drift sikret optimalt.

Skal vi mødes?

Lad mig vise jer, hvordan Axacon WMS kan effektivisere en lang række arbejdsprocesser hos jer.

Mit navn er Ulrik. 
Jeg er direktør og ejer af Axacon.

Du kan kontakte mig på:
Tlf. +45 8145 5050
Mail: up@axacon.dk