CLOUD

Lad Axacon tage sig af driften af dine WMS servere

Det moderne it-miljø udspringer af skyen, og cloud-løsningerne vil komme til at dominere i årene frem. 

Den udvikling drives ikke mindst frem af selskaber som Amazon, Microsoft, Google og IBM, men også Axacon har i en årrække leveret cloudbaserede lagerstyringsløsninger. 

Cloud-baserede IT løsninger har oplevet en imponerende fremgang i de sidste år. For eksempel var væksten i Q2 i 2016 ikke mindre end 14,5 %, ifølge rapporter fra en af verdens største analysevirksomheder, IDC. Samtidig forudser IDC, at investeringer i cloud-baserede IT-løsninger vil vokse til mere end 500 milliarder USD i 2020, og dermed vil investeringer i cloud baserede løsninger overhale investeringer i lokale løsninger.

Derfor anbefaler IDC, at virksomheder der skal til at investere i større IT systemer, bør overveje at fremtidssikre investeringen ved at vælge en cloudbaseret løsning. - Fordi det vil være på den cloudbaserede platform den fremtidige udvikling kommer til at foregå.

Cloud-løsninger kører direkte over nettet, og er mere effektive, lettere at håndtere, og de frigiver ressourcer.

Leverandøren har styr på miljøet, og har let adgang til systemet, mens kunder ikke skal indkøbe servere, oplære driftsfolk m.m.

Axacon WMS ligger fysisk hos Interxion, som er den førende europæiske udbyder af datacentre til cloudløsninger, og hvor data og drift er sikret optimalt.