Axacon søger en Java udvikler

Axacon søger en Java udvikler

16-03-18

Javaudvikler søges til ambitiøst team, der effektiviserer kundernes forretning!

Er du god til at analysere kunders operationelle problemer?

Bringe dine kompetencer i spil, med ambitiøse og dedikerede kolleger, kendetegnet ved entreprenørskab og teamplay?

Så har vi et stærkt team af 11 dedikerede kolleger, der står klar til at tage godt imod dig!

Din profil

Vi søger en engageret og dygtig specialist, som kan forstå og omsætte vores kunders udfordringer til konkrete løsninger i deres interne logistik.

Dit arbejde vil bestå i at udvikle nye funktioner til vores kunder, på baggrund af teamets analyser, så de lever op til kundernes og vores egne høje forventninger. Du får en afvekslende hverdag, der har perioder med udvikling og længere projekter. Samt dialog med kunder for at løse akutte problemer, eller for at udvikle nye, innovative funktionaliteter til at effektivisere deres forretning.

Erfaring med intern logistik eller Warehouse Management Systems er ikke et krav, men et plus. Din baggrund kan være som systemudvikler, datalog, datamatiker eller andet.

Derfor skal du arbejde hos Axacon

Du vil hos Axacon komme med på en spændende rejse, hvor vi ønsker at skabe vækst og tiltrække endnu flere dygtige kolleger, imens vi laver det vi er allerbedst til – at hjælpe vores kunder med at fjerne de operationelle barrierer for deres vækst.

Vi gør det helt konkret ved at udvikle og levere vores softwareløsninger til warehouse management, samt gennem rådgivende konsulentservices. Det hele er baseret på vores brancheviden og forståelse for kundernes forretning. Alle indsatser vi foretager os, har det ultimative formål at effektivisere driften af kundernes virksomheder, med specifikt fokus på lager og intern logistik.

Virksomheden har lige gennemgået et generationsskifte og fået tilført nye ledelseskræfter. Der er defineret et strategisk mål om at blive blandt de førende i Norden på vores område. Vi er derfor meget fokuseret på at opbygge det stærkeste team på markedet indenfor vores felt.

Den ideelle kandidat:

  • er stærk analytisk og er god til at finde løsninger
  • er interesseret i at lytte til kunders behov og lave løsninger på den baggrund
  • kan både arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med andre

Dine tekniske færdigheder omfatter i en vis grad Java Standard Edition, Java Enterprise Edition, web-standarder som HTML, CSS, XML, JavaScript, samt applikationsservere som JBoss/WildFly.

Ansøg nu

Send din motiverede ansøgning og cv til jobs@axacon.dk.

Kontakt eventuelt COO Anya Varnich Hansen på 40 36 55 37, hvis du har spørgsmål til stillingen.