WEBSHOPS

Axacon WMS styrker konkurrenceevnen for webshops

Uden effektive lagerprocesser og en meget lav fejlrate i leveringerne, får man ikke succes inden for webshops. Kundernes krav er høje, og det er let at finde en anden webshop, hvis den første ikke kan levere hurtigt nok. Webshops har typisk mange mindre ordrer, og der er meget tid at spare i at plukke flere ordrer ad gangen. Nogle af vore kunder har et set up, hvor Axacon WMS om formiddagen igangsætter plukkejobs, hvor der plukkes 20 ordrer af gangen. Om eftermiddagen, hvor der ikke er så mange ordrer, igangsættes plukkejobbet, når der er 12 eller 8 passende jobs.

Sådanne løsninger kan give en meget hurtig Return of Investment (ROI), da besparelsen i plukketid kan være med til at betale for investeringen til et nyt WMS.

Læs herunder mere om nogle af Axacons kunder der har webshops.

Rosendahl Design Group

Rosendahl Design Group står bag produkter til hjem og bord, som siden 1984 har været forbundet med enkelt, funktionelt dansk design, der tåler at blive brugt. Det stiller krav til en høj kvalitet og derfor gives der 10 års garanti på alt porcelæn fra Rosendahl. Rosendahl sælger igennem mere end 250 detailbutikker bare i Danmark.

Når hastigheden skal være i top, er der flere fordele at hente i Axacon WMS

"Rosendahl har samarbejdet med Axacon i over 10 år, og vi har siden 2006 brugt Axacon WMS sammen med Dynamics AX. WMS løsningen har i høj grad været med til at understøtte vores forretning. Dette er ikke mindst takket være det gode samarbejde med folkene fra Axacon, som altid er velforberedte”. Bente Brock, IT-Manager.