PHARMA OG LÆGEMIDLER

Lagerstyring til lægemiddelindustri, medicinske producenter og distributører

Lægemiddelindustrien står overfor krav om lavere omkostninger, bedre omskiftelighed og hurtigere lancering på markedet - kombineret med overholdelse af komplekse myndighedskrav. En afgørende forudsætning for konkurrencekraft er sporbarhed og en stærk lager- og logistikhåndtering.

Axacon er det naturlige valg, når medicinalvirksomheder vælger WMS. Vi har bred erfaring indenfor håndtering og distribution af medicin, og kender og forstår de problematikker af styrings- og dokumentationsmæssig karakter, der gør sig gældende i den farmaceutiske branche. Axacon kan ikke blot fungere som løsningsleverandør i forhold til logistikforretningen, men også som en kvalificeret sparringspartner indenfor disse områder.

Axacon WMS hjælper eksempelvis med at registrere produkter med begrænset holdbarhed, og kan optimere håndteringen af temperaturfølsomt gods, samtidig med at processen er omkostningseffektiv.

Sporbarhed

Sporbarhed handler om andet og mere end bare at kunne fastslå, hvor en vare er kommet fra, og hvor den er endt henne. Sporbarhed handler også om at kunne fastslå, hvem der har flyttet varen, hvem der har frigivet den til salg, hvem der har rettet dens stamdata osv. 

Axacon WMS opfylder de strenge krav til sporbarhed, som er beskrevet i FDA 21, part 11. Læs mere

Validering

Kravene til test af en WMS løsning til håndtering af medicin er meget store. Testene skal ikke alene gennemføres men også dokumenteres.

Axacon kan i overensstemmelse med GAMP-5 tilbyde at udføre størstedelen af disse tests - og det vel at mærke på en måde, der sikrer, at den nødvendige dokumentation bliver produceret.

Læs herunder mere om nogle af Axacons kunder der håndterer pharma-produkter.

Tjellesen Max Jenne, TMJ

TMJ er en del af Celesio-gruppen, der er Europas største medicinaldistributør, repræsenteret i 27 lande med 47.000 medarbejdere og en omsætning på 175 mia. kr.

Kristian Kjærgård, IT-Chef hos TMJ: "Business er en benhård sport, og du bør naturligvis aldrig gå i kamp med gamle våben. Det har vi indset for længst, og for os er Axacon WMS et strategisk våben."

Dechra Veterinary Product

Dechra er blandt verdens førende leverandører af produkter til behandling af sygdomme hos husdyr.

Direktør Carsten Jeppesen, Dechra Veterinary Products, Danmark: ”Axacon WMS er klart det bedste lagerstyringssystem, jeg har set”.

Movianto

Movianto er en af de førende europæiske Health Care solution partnere indenfor Pharma, biotek, medicinsk udstyr og diagnostik. Movianto tilbyder løsninger indenfor lagerføring, transport og temperaturkontrol logistik, og har 20 varehuse i 11 europæiske lande.