GROSSISTBRANCHEN

Axacon har stor erfaring med lagerstyring for grossister

Grossistvirksomheder distribuerer varer mellem producenter og detailleddet. En af udfordringerne for mange grossistvirksomheder er håndteringen af mange forskellige varer i både store og meget små partier. Samtidig har mange grossister behov for at øge marginalerne i forretningen.

Med Axacon WMS forenkles og strømlines arbejdsprocessen, så du får fuld kontrol over dit lager. Axacon WMS kan naturligvis skaleres i takt med virksomhedens vækst.

Læs mere om et par af Axacons kunder indenfor branchen herunder.

Klokkerholm Karosseridele

Klokkerholm producerer og distribuerer karosseridele til næsten alle typer personbiler til det europæiske marked. Virksomheden har 21.000 m2 lager, og har mere end 26.000 produktnumre, som dækker over næsten 1.000 forskellige bilmodeller. 

”Generelt er vi stolte af, at vi i dag med Axacon WMS driver vores lager eksemplarisk”, siger logistikchef Henning Mejlholm. ”Vi kan håndtere alle de opgaver vi får, vi har netop haft omsætningsrekord, og vi kan sagtens følge med, såfremt der kommer flere opgaver. Så vores salgsafdeling kan bare komme an, de kan ikke lægge lageret ned, vi kan følge med, uanset hvor meget de sælger”.

Læs mere om da Klokkerholm Karosseridele løftede deres WMS ud af ERP

Vital Petfood Group, VPG

Vital Petfood Group (VPG) er en af Skandinaviens førende virksomheder indenfor kæledyrsindustrien. VPG har siden 1997 specialiseret sig i private label-konceptet inden for alle foderkategorier. VPG har fabrikker i Aarhus og Ølgod og er en danskejet produktionsvirksomhed. VPG’s slogan er: "Kvalitetssikrede produkter, rationelt til tiden."

”Vi har arbejdet med Axacon WMS siden 2010, hvilket har haft stor betydning for effektiviteten på vores lager i Hasselager. Axacon WMS kører fuldstændigt, som det skal. Det mener jeg både skyldes styrken og stabiliteten i Axacon WMS, men også det tætte samarbejde vi har med folkene fra Axacon. De er super kompetente og en ren fornøjelse at arbejde sammen med.” Carsten Lund, Warehouse Manager.