FØDEVAREBRANCHEN

Axacon WMS styrker fødevaresegmentets konkurrenceevne

Virksomheder, der arbejder med fødevarer, er underlagt strenge lovkrav i forhold til sporbarhed på varer og dokumentation af processerne. Virksomhederne arbejder ud fra FEFO-princippet (first expired, first out), og har behov for kunne spore varernes vej igennem systemerne. Derfor skal man også have værktøjerne til at sikre en professionel håndtering af både ind- og udgående varer. Axacon WMS lever op til alle disse krav, og kan i høj grad hjælpe fødevarevirksomhederne med at optimere processerne på lageret.

Læs mere herunder om nogle af Axacons kunder der håndterer fødevarer.

Læs mere her om hvordan Axacon WMS understøtter friske fødevarer til forbrugeren.

Freja Transport og Logistics

FREJA Transport & Logistics tilbyder dedikerede løsninger inden for transport, logistik og oplagring i både Europa og i resten af verden. Freja Transport er med afdelinger i både Danmark, Sverige, Norge og Finland blandt de førende virksomheder inden for transport og logistik i Norden. Freja har i en årrække drevet lagre for en lang række forskellige vareejere med Axacon WMS. Blandt varerne indgår blandt andet fødevarer, medicin og elektronik.

Vital Petfood Group, VPG

VPG er en af Skandinaviens førende virksomheder inden for kæledyrsindustrien. VPG har siden 1997 specialiseret sig i private label-konceptet inden for alle foderkategorier. VPG har fabrikker i Aarhus og Ølgod og er en danskejet produktionsvirksomhed. VPG’s slogan er: "Kvalitetssikrede produkter, rationelt til tiden."

”Vi har arbejdet med Axacon siden 2010, hvilket har haft stor betydning for effektiviteten på vores lager i Hasselager. Axacon WMS kører fuldstændigt, som det skal. Det mener jeg både skyldes styrken og stabiliteten i Axacon WMS, men også det tætte samarbejde vi har haft med folkene fra Axacon. De er super kompetente og en ren fornøjelse af arbejde sammen med.” Carsten Lund , Warehouse Manager.

Nordic Transport Group, NTG

NTG er en unik transportvirksomhed, som flytter varer i hele verden, og som tilbyder effektive lagerløsninger fra tømning af containeren til varerne atter forlader lagerhotellet. NTG leverer blandt andet fødevarer til Grønland. NTG kom i drift med Axacon WMS i løbet af kun to måneder.

Branch Manager John Sommersøe fra NTG udtaler ”Axacon har under hele projektforløbet ydet en fantastisk support, hvilket har gjort, at vi var hurtigt i gang med et nyt WMS system. Det har været en stor fordel med en dansk leverandør, med hurtig support, når det skal gå stærkt.
Implementeringen af Axacon WMS -  en ”state of art” løsning - ruster os til fremtiden, til fordel for både vores nuværende og kommende logistikkunder.”

Læs mere om da NTG kom i drift på Axacon WMS på kun 2 måneder