DETAILBRANCHEN

Axacon WMS styrker detailhandlens konkurrenceevne

Detailhandlen lever i et foranderligt marked og presses konstant af stigende forventninger. For at imødekomme disse krav er lageroptimering og fokus på de interne logistikprocesser en afgørende faktor.

Axacon WMS hjælper kæderne med lagerstyring og lageroptimering ved at understøtte alle lagerets processer fra varemodtagelse til forsendelse. Maksimal styrkelse af den interne logistik i forhold til at kunne levere hurtigt og uden fejl skaber ganske enkelt den absolut største værdi i kampen om kunderne.

Herunder kan du læse mere om en af Axacons kunder i denne branche.

Rosendahl Design Group

Rosendahl står bag produkter til hjem og bord, som siden 1984 har været forbundet med enkelt, funktionelt dansk design, der tåler at blive brugt. Det stiller krav til en høj kvalitet. og derfor gives der 10 års garanti på alt porcelæn fra Rosendahl. Rosendahl sælger igennem mere end 250 detailbutikker bare i Danmark.

Når hastigheden skal være i top, er der flere fordele at hente i Axacon WMS

"Rosendahl har samarbejdet med Axacon i over 14 år, og vi har siden 2006 brugt Axacon WMS sammen med Dynamics AX. WMS løsningen har i høj grad været med til at understøtte vores forretning. Dette er ikke mindst takket være det gode samarbejde med folkene fra Axacon, som altid er velforberedte”. Bente Brock, IT-Manager.